F1 - F2-ES PILÓTA ÉDESAPJA A MCLAREN ÚJ RÉSZTULAJDONOSA

stoffel_vandoorne_spanish_f1_grand_prix_xndrf4f2kxjx.jpg

Az elmúlt napokban érdekes bejelentést tett a McLaren Csoport, mégpedig egy új résztulajdonos kapcsán, ugyanis ő nem más, mint Nicholas Latifi – aki immár hosszú évek óta erősíti a Forma-2-es bajnokság mezőnyét – édesapja.

A wokingiak ugyanis megerősítették, hogy Michael Latifi a legújabb résztulajdonosa a McLaren Automotive, a McLaren Racing és a McLaren Applied Technologies vállalatokat magába foglaló csoportnak és az első Ron Dennis, a korábbi főnök 2016-os távozása óta. Noha a hivatalos közleményben nem esett szó arról, hogy a kanadai mekkora összeggel szállt be a bizniszbe, de egyes sajtóértesülések szerint 200 millió angol font fejében szerzett részesedést.

„Ez a tőkeinjekció egy szavazatot jelent a jövőbeli stratégiánkban való bizalmunknak, a csoport pedig így minden eddiginél jobban tudunk fókuszálni a növekedéshez kellő helyezkedésre. Nagyon örülünk Michael Latifi csatlakozásának” – kommentálta a hírt a McLaren Csoport ügyvezető elnöke, Shaikh Mohammed bin Essa Al Khalifa.

_54i6165_4436033.jpg

Az édesapja befektetéséből Nicholas Latifi is hasznot húzhat majd?

„Már jó ideje csodálója vagyok a McLaren márkának, valamint az üzleti tevékenységeinek. A McLaren egy egyedi szervezet az autógyártás, a versenyzés és a technológia világában, amelynek izgalmas hosszútávú növekedési tervei vannak, és ez az, amiért véghez vittem ezt a befektetést. Büszkeséggel tölt el, hogy a McLarennek és ennek a hihetetlen márkának a része lehetek” – nyilatkozta Michael Latifi.

Jogosan merül fel a kérdés, hogy ez akkor azt jelenti-e, hogy valamilyen prioritáshoz vagy akár versenyzői üléshez juthat Nicholas Latifi a wokingi gárdánál. A nemzetközi sajtóban erről nem cikkeztek konkrétan, csak hasonló jellegű találgatások láttak napvilágot.

Fotó: Zimbio, FIA F2 Media

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4913994438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása