F1 - TATIANA CALDERON LETT A SAUBER TESZTVERSENYZŐJE

dxnf1fixuaevx2j.jpg

A GP3-as mezőny tagja, Tatiana Calderon lett a Sauber tesztpilótája ebben az évben.

A 24 éves kolumbiai hölgy már tavaly is a Sauber kötelékébe tartozott, akkor főként szimulátoros munkával segítette a csapat teljesítményét, az idei kötelezettsége viszont még nem tisztázott teljesen.

A csapat valószínűleg most is szimulátorban számít a segítségére, viszont idén egy korábbi Forma-1-es autót is tesztelhet, ennek a részletei mostanában lesznek majd véglegesítve.

Calderon a sauberes munka mellett 2018-ban a harmadik szezonját fogja teljesíteni a GP3-as mezőnyben a Jenzer Motorsport színeiben. Noha tavaly nem teljesített túl jól, mindössze 18. lett, az idei téli teszteken eddig viszont biztató a teljesítménye - a múlt hónapban tartott előszezoni gyakorláson az ötödik leggyorsabb volt.

A Sauber nem először próbálkozik női versenyző leigazolásával, korábban Simona de Silvestro került kapcsolatba a svájciakkal.

Fotó: Sauber F1 Team / Twitter

Írta: Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2613724188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása