WTCR - BEMUTATTÁK AZ ÚJ LOGÓT, AZ OSCARO A SZÉRIA FŐSZPONZORA

wtcr_oscaro_01-jpg.jpg

A WTCR vezetősége lerántotta a leplet az új logóról, emellett pedig megerősítette a szoros, partneri együttműködését az Oscaróval, valamint az Eurosport Events-cel.

Néhány nappal ezelőtt látott napvilágot az a sajtóközlemény, amelyben a WTCC és a TCR egyesüléséből létrejött WTCR, azaz Túraautó Világkupa vezetősége büszkén újságolta el, hogy egy új, két esztendőre szóló egyezséget írt alá az internetes autóalkatrész-kereskedő vállalattal, az Oscaróval, amely ezáltal a bajnokság névadó támogatójává lépett elő. Így lett a széria neve "FIA World Touring Car Cup presented by Oscaro".

Az Oscaro név sokaknak lehet ismerős, elvégre az elmúlt évek folyamán rendre John Filippi autóján bukkant fel a logója a cégnek, amely végül a túraautós bajnokságban való érdekeltségének kiterjesztése mellett döntött, még 2015-ben, erősítve az Eurosport Events-et a promóteri oldalon.

Eleinte ez a partneri megállapodás abban nyilvánult meg, hogy megjelent a logó a szervizidőszakot jelentő "Repair Time" táblákon, majd 2016-ban már a WTCC hivatalos partnerének számított, amely kapcsolat megmaradt a tavalyi évre is.

FIA WTCR

FIA WTCR presented by OSCARO! It's a go for Oscaro as series presenting partner of WTCR. WTCR OSCARO season one takes to the Circuit Moulay El Hassan in Marrakech, Morocco, from 7-8 April, for the...

"Örömmel tölt minket az, hogy folytatni tudjuk az egyre csak növekvő partneri kapcsolatunkat az Oscaróval. Az akciókban gazdag versenyeknek, a TCR-autók széles választékának, a sportszerűségnek és versenyképességnek a kombinációja, valamint az Eurosport Events által ajánlott, személyre szabott szponzori megoldások köre döntő szerepet játszottak a következő szintre való lépésben" - nyilatkozta az Eurosport Events főnöke, François Ribeiro.

"Számunkra egy nyilvánvaló döntés volt az, hogy a WTCR névadó szponzorává váltunk. Ez a partnerség megtestesíti az Oscaro igazi szellemét és az igazi versengés iránti szerelmét. Izgatottak vagyunk az Eurosport Events-cel való partnerségünk új dimenziója miatt, és fogadni merünk arra, hogy a sorozat nagyon népszerű lesz a túraautózás fanatikusainak körében" - olvashatóak Pierre-Noël Luiggi, az Oscaro vezérigazgatójának szavai a sajtóközleményben.

A WTCR - amelynek már a hivatalos weboldala is él - április 7-8-án rajtol Marrákesben, a szezon során pedig összesen 30 futamot fognak lebonyolítani - az eseményeket az M4 Sport is közvetíteni fogja a 2018-as év során.

Végül pedig íme a WTCR logója, amely egyértelműen a WTCC és a TCR korábbi márkajelzését egyesítette:

wtcr_oscaro_logo-jpg.jpg

Fotó: WTCR sajtóközlemény

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5813707028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása