F1 - PALMER CSATLAKOZIK A BBC-HEZ F1-ES ELEMZŐKÉNT

A Renault F1-es csapatának korábbi versenyzője, a brit Jolyon Palmer csatlakozik a BBC rádiós csapatához és ebben a szezonban szakértőnek csap fel.

Palmer Jennie Gow és Jack Nicholls kettőséhez csatlakozik majd a BBC kommentátori csapatába, ahol elemzőként fogja segíteni a munkát.

A 27 éves versenyző 35 nagydíjon vett részt a Renault csapat alkalmazásában 2016-ban és 2017 nagy részében, legjobb eredménye egy hatodik hely Szingapúrból. A 2017-es szezon utolsó négy versenyét már nem teljesíthette, Carlos Sainz ült a helyére.

„Ez egy fantasztikus dolog, hogy csatlakozhatok Jennie és Jack duójához a kommentátori csapatba, már nagyon sokat dolgoztam velük együtt" - kommentálta a hírt a GP2 2014-es bajnoka.

Kíváncsian várjuk tehát, hogy mire lesz képes Jolyon Palmer új szerepkörében.

Fotó: Zimbio

Írta: Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr2013694104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása