F1 - VETTEL A 10 HELYES RAJTBÜNTETÉS KAPUJÁBA KERÜLT

sebastian_vettel_f1_grand_prix_japan_nrec59oorrqx.jpg

Lekéste a himnuszt a Japán Nagydíj előtt a Ferrari németje, Sebastian Vettel, így megkapta az idei második megrovását, s már csak egyre van a hátrasorolástól.

Nyilvánvaló módon a mai nem Sebastian Vettel napja volt: ugyanis, mint ismeretes, a négyszeres világbajnok Ferrari-pilóta egy gyújtógyertya meghibásodása miatt már öt kör után ki kellett, hogy álljon a suzukai versenyből - ezzel pedig valóban már csak matematikailag esélyes a világbajnoki címre, ugyanis nem négy futam alatt 59 pontot ledolgozni normál körülmények között szinte lehetetlen.

Ha mindez még nem lett volna elég Vettelnek, a futam után a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) megrovásban részesítette a német versenyzőt, amiért késve érkezett a himnuszra, ugyanis az autójánál maradt, amit a maranellói együttes szerelői próbáltak helyrehozni, de mint tudjuk, nem sikerült.

A helyzet pedig az, hogy a németnek ez már az idei második megrovása, és ha valamelyik futamon elkövet egy versenyzői kihágást, akkor az azt követőn automatikusan hátrébb sorolják 10 rajthellyel. Úgyhogy a németnek résen kell lennie a szezon utolsó ötödében.

Fotó: Zimbio

Írta: Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1412940637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása