F1 - HAMILTON VOLT A LEGGYORSABB A CSONKA MÁSODIK EDZÉSEN
Forma-1 2017: Japán Nagydíj, 2. szabadedzés

Lewis Hamilton nyerte az esős második szabadedzést Suzukában Esteban Ocon és Sergio Perez Force Indiája előtt. A teljes edzést elmosta az eső, a versenyzők csak 45 percet tölthettek a pályán.

Az első edzésen még megúsztuk, a másodikon végig ömlött az eső, így nem túl meglepő módon az FIA minden 15 perc után csúsztatta a kezdés időpontját. A csúsztatások pedig lassan átmentek unalmas várakozásba, ami mostanában már-már velejárója az esős körülményeknek. A csapatok hajókat építettek, így próbálták szórakoztatni egymást, illetőleg a nézőket. 

A 90 perces gyakorlás első felében csupán a Safety Car-t láthattuk a pályán, Bernd Mayländer rótta a köröket és mérte fel az aszfaltcsík állapotát. A Mercedes SLS AMG még 120-as tempónál is felúszott.

A körülmények 45 perccel a kezdés után kezdtek javulni, így elengedték a mezőnyt, de túl nagy aktivitás így sem volt. A versenyzők nem igazán kockáztatták meg, hogy összetörjék az autókat. 

A legjobb időt végül Lewis Hamilton autózta, mögötte a két force indiás, Esteban Ocon és Sergio Perez, majd a két Williams-pilóta,  végeztek. A többiek nem futottak mért kört. 

A Japán Nagydíj programja holnap hajnali 5 órától folytatódik a harmadik szabadedzéssel. 

A második szabadedzés végeredménye:

f1_2017_japan_fp2.jpg

Fotó: Zimbio

Írta: Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5612932957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása