F1 - A HAAS KÁRTÉRITÉST KÉR A MALÁJ PÁLYÁTÓL

dk4psoewkaagvdg.jpg

A Haas F1 Team csapatfőnöke, Günther Steiner szeretné behajtani a második edzésen elszenvedett károk költségeit a Maláj Nagydíj szervezőitől. 

A Kuala Lumpur-i hétvége legnagyobb balesetét egyértelműen Romain Grosjean szenvedte el, amikor a pénteki második tréningen autójával ráhajtott egy fellazult csatornafedélre, ami rögtön defektet, utána pedig egy borzasztó ütközést eredményezett. A francia versenyző 270 km/h-val ütközött, 17 G-s erőhatást érte. 

A Haas-Ferrari elképesztően összetört, a padlólemez is megsérült többek között. A csapat szerelőinek egy teljes éjszakába telt, mire elkészültek a javítási munkálatokkal. "De ki fogja ezt kifizetni?" - kérdezte Lewis Hamilton a pénteki versenyzői eligazításon. 

dk4jpzoxcaaa7a-.jpg

Az amerikai istálló csapatfőnöke vasárnap találkozott a futam szervezőivel és tárgyalt az esetleges károk kifizetéséről. A motorsport.com értesülései szerint nagyjából 500 ezer fontról van szó, ami azért egy másodéves középcsapat esetében nem mondható aprópénznek. Steiner biztató lépésekről beszélt, hiszen a pályának van biztosítása. Nagyon reméljük, hogy több ilyen eset a közeljövőben nem lesz. 

Fotó: F1 / Twitter

Írta: Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr7612925145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása