F1 - A KIS SCHUMACHER PÁLYÁRA VIHETI ÉDESAPJA AUTÓJÁT

img_5898_1.jpg

Mick Schumacher, a hétszeres világbajnok 18 esztendős fia a Belga Nagydíj hétvégéjén édesapja első bajnoki autójával bemutatózhat.

A Schumacher-család szóvivője, Sabine Kehm a tegnapi este folyamán a Reuters hírügynökségnek megerősítette, hogy Mick Schumacher valóban pályára fog gördülni Spa-Francorchamps-ban a Benetton 1994-es autójával, a B194-gyel - édesapja, Michael első, 1992-es futamgyőzelmének 25. évfordulója alkalmából. A német klasszis ezzel az autóval szerezte meg az első világbajnoki címét.

Mick Schumacher azok után, hogy tavaly a német és az olasz Forma-4-es bajnokságban másodikként zárt, az idei évre fellépett a Forma-3-as Európa-bajnokság mezőnyébe. 21 futam után a 18 éves német a pontverseny 11. helyén áll, 79 ponttal. Ideáig a legjobb eredménye egy dobogós helyezés, amelyet a monzai második futamon szerzett meg egy harmadik hely formájában.

Emellett a mai, csütörtöki nap folyamán Spában lesz egy sajtótájékoztató, amelyen Sabine Kehmék fel fognak tárni néhány részletet a jövő áprilisban nyíló kölni kiállításról. Egyelőre annyit tudni, hogy az odalátogatók egy nagyon exkluzív kollekciót fognak látni, amely többek között tartalmaz jó néhány autót a legelső gokartoktól a legutolsó Mercedeséig, valamint serlegeket, tűzálló overálokat és egyéb emlékeket.

Michael Schumacher még 2013 decemberének végén szenvedett súlyos síbalesetet a Francia Alpokban. A súlyos fejsérüléseket szenvedett hétszeres világbajnok állapotáról pedig immár évek óta nem tudni semmit a hírzárlat miatt.

Fotó: Landek Norbert

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr8412775668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása