F1 - ÚJABB RAJTBÜNTETÉS: RICCIARDO IS BEÁLLT A SORBA!

daniel_ricciardo_f1_grand_prix_great_britain_526za3ost0ex.jpg

Valtteri Bottas után Daniel Ricciardo is váltócsere miatt kapott rajtbüntetést.

Nagyon úgy fest, hogy a silverstone-i a rajtbüntetések hétvégéje, ugyanis Valtteri Bottas és Fernando Alonso után újabb versenyző csatlakozott a hátrasoroltak névsorához. Mégpedig a Red Bull Racing ausztrál versenyzője, Daniel Ricciardo, aki az időmérőn elért pozíciójához képest majd öt hellyel hátrébb került a rajtrácson, miután az RB13-asában sebességváltót kellett cserélni.

S hasonlóan Bottas esetében, Ricciardóra sem igaz semelyik enyhítő feltétel, miszerint nem indult vagy nem ért célba az előző versenyen, vagy egymást követő hat versenyhétvégét kibírt a sebességváltó.

Ricciardo a pénteki szabadedzéseket a negyedik és a hatodik helyen zárta csapattársa, a holland Max Verstappen mögött. Egyébként az ausztrálnak idén ez már a második büntetéssel járó váltócseréje: az első Melbourne-ben, miután az időmérő edzésen elszenvedett balesetében megsérült a szóban forgó alkatrész is.

Fotó: Zimbio

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr7712665595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása