F2 - HATODJÁRA SEM LEHETETT LEGYŐZNI LECLERC-T IDŐMÉRŐN!
Forma-2 2017: Silverstone, Időmérő edzés

img_8663.jpg

Silverstone-ban is a listavezető Charles Leclerc-é lett az időmérős győzelem és az érte járó négy pont. 

Egyre inkább kezd bebizonyosodni az, hogy a Prema Theodore Racing tehetséges ifjoncát, Charles Leclerc-t egyenesen lehetetlen legyőzni időmérő edzésen, miután a monacói a bajnokság idei hatodik helyszínén, Silverstone-ban sem talált legyőzőre. Ráadásul Leclerc ismételten fölényes győzelmet aratott, és újra övé lett az ezért járó négy egység: 1:38.427-es körével 458 ezredmásodperccel kalapálta el a második helyen záró DAMS-os Oliver Rowlandet, aki egyébként a Ferrari által protezsált pilóta legközelebbi üldözője a pontversenyben.

A második sorba az Arden International britje, Norman Nato és az MP Motorsport versenyzője, Jordan King ért oda, megelőzve a Russian Time orosz pilótáját, Artem Markelovot, valamint a DAMS kanadaiját, Nicholas Latifit. A Rapaxon belül ezúttal nem kis meglepetésre nem a holland Nyck de Vries, hanem az újonnan igazolt, spanyol Sergio Canamasas sziporkázott - a spanyol a hetedik, a holland meg csak a 11. lett.

Az ART Grand Prix versenyzői ezúttal csak a TOP-10 második felében foglalhattak helyet Matsushita 8. és Albon 10. helye révén - őket Sergio Sette Camara, az MP Motorsport újonca választotta szét.

Ami a mezőny újoncát, a Forma-3-as Európa-bajnokságban érdekelt Callum Ilottot illeti, első nekifutásra a 15. lett, ami nem mondható rossz eredménynek, főleg annak fényében, hogy alaposan, nagyjából fél másodperccel elnáspángolta csapattársát, a maláj Nabil Jeffrit, aki a 18. lett.

Negatív meglepetésként írható le Antonio Fuoco teljesítménye: a Prema olasz versenyzője számára idén sokadjára nem álltak össze a dolgok, pedig kétség kívül egy tehetséges ifjoncról van szó, de csak az utolsó rajtkockát szerezte meg...

A Forma-2-esek első futama közép-európai idő szerint szombaton délután 16 órakor fog elrajtolni.

Az időmérő edzés végeredménye:

detblg1xyaeacj3.jpg

Fotó: Landek Norbert 

Landek Norbert

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1512663911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása