F1 - MI ÚJSÁG A SAUBERNÉL CSAPATFŐNÖK FRONTON?

pascal_wehrlein_f1_grand_prix_austria_practice_0pt0sviuzmlx.jpg

Az ideiglenes csapatmenedzser, Beat Zehnder nyilatkozott a helyzetről Ausztriában. 

Mint az ismeretes, bő két héttel ezelőtt a tavalyi nyár folyamán tulajdonosváltáson átesett Sauber több nézeteltérést követően megvált csapatfőnökétől, Monisha Kaltenborntól. Akkor a svájci alakulat még azt írta a közleményében, hogy rövidesen bejelentésre kerül az indiai hölgy utódja, azonban azóta néhány kósza pletykán kívül semmit nem lehetett hallani erről.

Így érthető, hogy amikor a pénteki sajtótájékoztatóra meghívást kapott az átmeneti csapatmenedzser Beat Zehnder, szóba került a csapatfőnök-saga, amelyre így reagált a kérdésre: "Egyelőre semmi konkrétat nem tudok mondani. Számos jelölttel folytatunk tárgyalásokat, és amint lesz mit bejelentenünk, meg is fogjuk tenni."

Amikor pedig arról kérdezték Zehndert, hogy a csapatfőnökhiány negatív hatással van-e a csapat működésére, a következőt felelte: "Realistáknak kell lennünk. Még csak két hete távozott el Monisha a csapattól, jelenleg a dolgok továbbra is kontroll alatt vannak. Amennyiben viszont a következő fél évben sem lesz csapatfőnökünk, az már problémát jelenthet, de egyelőre a dolgok simán zajlanak, minden a helyén van."

Tehát egyelőre nincs konkrét személy, de korábban a sajtóhírekben Colin Kolles és Fréderic Vasseur neve is felmerült, mint potenciális csapatvezető. A Sauber jelenleg a 9. helyet foglalja el a pontversenyben, három ponttal megelőzve a McLaren-Hondát.

Fotó: Zimbio

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3212648699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása