F1 - SIROTKIN PÁLYÁRA GÖRDÜL A SPIELBERGI ELSŐ EDZÉSEN

17951584_1747752525251747_4078902985317058023_n.jpg

A Renault a GPUpdate.net-nek megerősítette, hogy a pénteki első szabadedzésen a csapat teszt- és tartalékversenyzője, az orosz Sergey Sirotkin vezetheti majd az egyik autót.

Az orosz Sergey Sirotkin, aki korábban a GP2-ben versenyzett, 2016 elején csatlakozott a Renault-hoz, azóta négy első szabadedzésen vett részt az istálló színeiben. Idén Szocsiban és Barcelonában jutott hasonló lehetőséghez, ám mindkét 90 perces gyakorlás során műszaki hibák szakították meg Sirotkin körözgetését - előbbi helyszínén hidraulikus gondok merültek fel, utóbbin pedig vízszivárgás jelentett akadályt.

Legközelebb az orosz a mostani hétvégén esedékes Osztrák Nagydíj első, 90 perces tréningjén gördülhet pályára, Nico Hülkenberg R.S.17-es kódjelű autójával, így a német a víkendet a kispadon fogja kezdeni.

Az már korábban kiderült, hogy Sirotkin idén nem versenyez sehol sem teljes állásban: a Forma-2-ben (korábbi nevén a GP2-ben) ugrott be az ART Grand Prix-nál a sérült Alexander Albon helyére két héttel ezelőtt, Bakuban, továbbá indult a Le Mans-i 24 óráson, szintén júniusban.

Fotó: Renault Sport Formula One Team / Facebook

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr7812645907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása