TCR - AURÉLIEN PANIS A TCR-BEN FOG VERSENYEZNI!

img_2493.JPG

A francia versenyző megerősítette, hogy az év hátralévő részében a TCR Nemzetközi Szériában fogja a Boutsen-Ginion Racing csapatát erősíteni, kezdve a most hétvégi oschersleben-i versennyel.

Szerdán reggel érkezett a hír, miszerint Aurélien Panis és a Zengő Motorsport útjai egy fél WTCC-szezon után különválnak - már ekkor megszellőztették a médiumok, hogy a francia a Honda kötelékében fog maradni, s jó eséllyel a TCR Nemzetközi Széria jelentheti majd számára a folytatást.

Végül dél körül megerősítést nyert a feltételezés: a 21 éves Panis bejelentette, hogy az év hátralévő részében a Marcello Lotti-féle bajnokságban fog versenyezni a Boutsen-Ginion Racing Hondájával. A francia számára már nem ismeretlen a csapat, ugyanis két hónappal ezelőtt annak a színeiben ment a TCR Benelux bajnokságban.

"Örömmel tölt el, hogy csatlakozhatok a Boutsen-Ginion Racing csapatához a TCR-szezon hátralévő részében és, hogy egy versenyképes alakulatnál folytathatom a hondás kalandomat. Miközben a lehető legjobb pozíciókért próbálok majd harcolni, izgatott vagyok amiatt, hogy már most, a hétvégén belevághatok ebbe az új kihívásba a németországi Oschersleben-ben." - mondta Panis.

2017-2017_spa_qualifying---63_benjamin_lessennes_66.jpg

A belga csapat számára nem ez lesz az első jelenés a nemzetközi mezőnyben idén, ugyanis a spái versenyhétvégén, májusban lehetőséget adott Tom Coronelnek és Benjamin Lessennes-nek - utóbbival jelenleg vezeti a TCR Benelux pontversenyét. 

"Nagyon örülünk annak, hogy egy francia versenyzőt üdvözölhetünk, Aurélien Panis személyében, akivel a TCR Nemzetközi Széria hátralévő részében fogjuk folytatni a közös munkát, egy Honda Civic volánja mögött. Aurélien már versenyzett nálunk Zandvoortban a TCR Benelux-ban, és egy zolderi tesztnap alkalmával nagyon versenyképes köröket futott. Az új kihívás miatt nagyon izgatott a csapatunk." - nyilatkozta Olivier Lainé, a csapatmenedzser.

Fotó: Landek Norbert, TCR Media

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5212642663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása