F1 - AZ IDEI OSZTRÁK NAGYDÍJAT IS EGY SZURKOLÓ INTHETI LE

f1_grand_prix_of_austria_jf16g13qg1jx.jpg

A Red Bull Ring vezérkarának a 2017-es nagydíj alkalmával is számos szurkolóbarát kezdeményezése lesz.

Már az elmúlt években is láthattuk, hogy az osztrák versenyhelyszín előszeretettel próbál a szurkolók kedvébe, és ez idén sem lesz másképp.

2017-ben a kilátogatók közül egy tombolasorsolás során kihúznak majd három szerencsés nyertest, aki majd beülhet Bernd Maylander mellé a biztonsági autóba a hétvége folyamán. Egy másik nyertes pedig abban a megtiszteltetésben részesülhet majd, hogy leintheti az Osztrák Nagydíjat.

Emellett a szervezők számos színes programmal és koncerttel készülnek, amellett, hogy ismét lesz vörös szőnyeg -, amely korábban például már a tavalyi Magyar Nagydíjon is felbukkant többek között -, ahol a fanatikusoknak lehetőségük nyílik arra, hogy találkozzanak kedvenceinkkel. Persze ez a csütörtöki bokszutca-látogatás során is lehetséges lesz.

Nagyjából 20 fiatal rajongó olyan formában kaphat majd életre szóló élményt, hogy a pilótákkal együtt felvonulhat a vasárnap délelőtti versenyzői parádén. Minden 14 év alatti gyermek díjtalanul juthat be a nagydíjra, amennyiben felnőtt kísérője jegyet vált.

Az idei versenyzői parádén klasszikus autókban sem lesz hiány. Többek között kilenc korábbi Le Mans-i versenygép is jelen lesz, köztük az 1999-es győztes, BMW V12 LMR, valamint a legújabb generációs Audi R18 V6. A parádén a korábbi Forma-1-es versenyzők közül Jean Alesi, Gerhard Berger és Mark Webber is részt fog venni, sőt, a Red Bull Racing tanácsadója, Dr. Helmut Marko. Marko 1971-es Porschéja nincs igazán mozgásképes állapotban, de az F1 Fan Area területén egész hétvégén ki lesz állítva, ő pedig egy 1970-es Porsche 917K-t fog vezetni.

Hans-Joachim Stuck az 1987-ben győzedelmeskedő Porsche 962c-jének a volánja mögé fog bepattanni. Alesi az 1969-es Ferrari 512S-t, Berger pedig BMW V12 LMR-t fogja vezetni.

Fotó: Zimbio

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4112642075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása