F1 - AUGUSZTUS VÉGÉN JÖN A CODEMASTERS IDEI FORMA-1-ES JÁTÉKA!

f12017_capsule_main-2.jpg

Szerdán a világhírű játékszoftver-gyártó bejelentette, hogy mikor érkezik az F1 2017.

Nagyszabású bejelentést tett a Codemasters -, amely vállalatnak köszönhetően immár 2009 óta minden évben megjelenik a hivatalos Forma-1-es játék az aktuális év autóival és aszfaltcsíkjaival -, miszerint az F1 2017 augusztus 25-től lesz elérhető világszerte, a következő platformokon: PC, Xbox One, PlayStation 4.

A játék különlegessége az új éra mellett a 2013 után visszatérő klasszikus autók lesznek: ezúttal a játékosoknak lehetőségük nyílik arra, hogy kipróbálják az 1988-as McLarent, az 1992-es Williamst és a 2002-es Ferrarit. A megjelent fotók és videó alapján igencsak alaposan ki vannak dolgozva a versenyautók.

A Codemasters fejlesztői ígéretet tettek arra, hogy az idei játékban minden eddiginél aprólékosabb karrier módra számíthatunk, a "Championship" mód pedig megújul.

Fotó: Codemasters

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3512526413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása