F1 - MEGTARTOTTA FEJLESZTŐVERSENYZŐJÉT A HAAS

santino_ferrucci_f1_testing_silverstone_bnlh9ca5jbwx_1.jpg

A 18 éves ifjonc 2017-ben is az amerikai istálló kötelékében marad.

Kedden délelőtt bejelentette a Haas F1 Team, hogy 2017-ben is alkalmazni fogja a 18 éves Santino Ferruccit a csapat fejlesztőversenyzőjeként. Az ifjú amerikai még a tavalyi év folyamán csatlakozott Gene Haas Forma-1-es csapatához, és az autót is vezethette a silverstone-i szezonközi teszten júliusban. Minden bizonnyal Ferrucci az idei esztendőben is fog hasonló lehetőséget kapni.

Emellett Ferrucci a tavalyi évhez hasonlóan idén is a GP3 Series mezőnyét fogja erősíteni a DAMS istálló színeiben. Tavaly a 12. helyen zárta a bajnokságot, és egyszer a dobogóra is felállhatott a belgiumi sprintversenyen.

"Tavaly, amikor a Haas F1 Team részévé váltam, mondtam, hogy a célom az, hogy Forma-1-es pilóta legyek. Azt már elmondhatom magamról, hogy amerikaiként egy amerikai csapat tagja vagyok, amely hatalmas büszkeséggel tölt el engem. Tavaly a DAMS csapatával a GP3-ban, illetve a Haas F1 Team-mel nagyon sokat tanultam. Ezek kombinációja pedig lehetővé tette számomra, hogy még többet és gyorsabb ütemben tanuljak. Nagyon felkészültnek érzem magam az idei esztendő kapcsán, úgyhogy már nagyon várom a szezon rajtját." - nyilatkozta Ferrucci.

Fotó: Zimbio

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4512494571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása