F1 - A MCLAREN VÁLTÓIT HASZNÁLHATJA JÖVŐRE A SAUBER?

pascal_wehrlein_f1_grand_prix_russia_-wiltorxkuqx.jpg

Wokingi belső forrásokra hivatkozva arról számolt be a hétfői nap folyamán a motorsport.com, hogy a Sauber 2018-ban a Honda mellett a McLarennel is szorosabbra fűzheti a kapcsolatát.

Vasárnap számolhattunk be a hírről, miszerint 2018-tól már a Sauber is a Honda erőforrásait fogja használni a McLaren mellett. Ám a legfrissebb, a motorsport.com által közzétett sajtóhírek szerint a svájci alakulat nem csak a japánokkal, hanem azok másik partnerével, a McLarennel is partneri kapcsolatba léphet, mégpedig azon formában, hogy a wokingi istálló biztosítaná a sebességváltót.

Azonban a Sauber csapatfőnöke, Monisha Kaltenborn ennek kapcsán azt nyilatkozta, hogy a Honda-, illetve a McLaren-megállapodás részleteiről egyelőre még korai beszélni, de idővel mindenre fény derült - tehát, nem is erősített meg semmit, de nem is cáfolta a hírt az indiai hölgy.

2017_russian_gp_preview_69.jpg

A Sauber az előző években sem saját váltókat használt - előbb a BMW használta, most pedig a jelenlegi motorpartnerük, a Ferrari terméke van beszerelve a C36-osokba. Korábban a McLaren a Force Indiának szállított sebességváltókat, egészen addig, amíg a wokingi alakulat a Mercedes kötelékében volt.

Jelenleg a McLaren a Toyota kölni szélcsatornáját használja, azonban így még az is előfordulhat, hogy a Sauber hinwili rendszerét is használhatják. Emellett a sajtó azt is rebesgeti már, hogy a Sauber és a Honda közötti technológiai megállapodás azzal is járhat, hogy a svájci csapat egyik ülését egy hondás junior versenyző foglalhatja el.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6812472841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása