F1 - SŰRŰ HETEK ELŐTT ÁLL ALONSO

fernando_alonso_f1_grand_prix_bahrain_previews_exqpubibj8px.jpg

Az elkövetkezendő másfél hónapban nem lesz megállás Fernando Alonso számára az indianapolisi szerepvállalás miatt.

Mint az ismeretes, szerdán a McLaren-Honda megerősítette, hogy Fernando Alonso a Forma-1-es Monacói Nagydíj helyett az IndyCar legendás, indianapolisi 500 mérföldes futamán fog rajthoz állni, az Andretti Autosport színeiben. Az induláshoz kellő előkészületek miatt azonban az elkövetkezendő másfél hónapja a spanyolnak úgy fog telni, hogy az Egyesült Államok és Európa között fog ingázni - tudtuk meg az F1i beszámolójából.

Április 19-én Bahreinből Alabamába fog repülni, ahol április 23-án megrendezik az IndyCar idei harmadik futamát. A spanyol azért látogat el a Barber Motorsport Parkba, hogy megismerkedjen a csapattagokkal, illetve, hogy lássa, miképpen zajlanak ott a dolgok. Április 24-re egy üléspróba is be van tervezve, amelyet követően Szocsiba fog utazni.

Egy héttel ezután, április 30-án meg már idei negyedik Forma-1-es futamát fogja teljesíteni a McLaren-Hondával, Oroszországban. A futam másnapján pedig máris Indianapolis felé veszi az irányt, ahol néhány napnyi szimulátorozás várja őt, és talán a pályán is kipróbálhatja az autót.

Május 8-án Barcelonába repül, ahol május 14-én lebonyolítják a Spanyol Nagydíjat, amelyet követően máris visszamegy Amerikába, és 28-ig valószínűleg már ott is marad.

A menetrend alapján az a következtetés vonható le, hogy a következő négy hétben összesen öt nagyobb utazás vár a Forma-1 kétszeres világbajnokára, amely összesen 50 órát jelent. Alonso elmondása szerint ezeket az órákat arra fogja kihasználni, hogy futamokat és videókat nézzen vissza a korábbi évekből, és azokból tanuljon. Ugyanis hiába beszélünk Alonso személyében egy rendkívül tehetséges versenyzőről, ő maga vallotta be, hogy az IndyCar-hoz teljesen más képességek szükségesek, emiatt pedig még sok tanulnivaló vár rá.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5312426861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása