F3 - A HÉTVÉGÉN A HUNGARORINGEN TESZTELT MICHAEL SCHUMACHER FIA

img_1751_ps2.jpg

Az általában megszokottnál hamarabb kezdetét vette a szezon a Hungaroringen, ugyanis a WTCC gyári hondás alakulatát követően a Forma-3 mezőnye is birtokba vette a mogyoródi aszfaltcsíkot egy kétnapos teszt erejéig.

A pénteki és szombati gyakorlás során több nagy névvel is találkozhattunk, elég csak a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher fiát, Micket, és a háromszoros világbajok Nelson Piquet fiát, Pedrot említeni, akit ezúttal édesapja is elkísért.

A pénteki napon a Carlin dominált, az első három helyen a brit csapat pilótái végeztek; Lando Norris, Jake Dennis, Jehan Daruvala sorrendben. A szombati napra azonban megtört a Carlin uralma, ugyanis a Van Amersfoort Racing színeiben versenyző Forma-1-es sztármérnök fia, Harrison Newey zárt az élen, négy tized másodperccel megjavítva a pénteki nap legjobb idejét. Mögötte a Prema Racing Team képviseletében Callum Ilott, a harmadik helyen pedig Lando Norris zárt. Pedro Piquet 5. lett, Mick Schumacher azonban kisebb csalódásra csak a középmezőnyben végzett. 

img_1740_ps2.jpg

Két F4-es szezont követően az egy kategóriával feljebb lépő német fiatalember láthatólag nagy profizmussal teszi a dolgát, ráadásul a körülötte lévő csapat is az eredménycentrikusságáról ismert (tavaly az egyéni és a csapatbajnokságot is megnyerték, és tehetséges versenyzőjük, Lance Stroll már a Williams Forma-1-es csapatában vitézkedik), így a kemény munka előbb-utóbb biztosan meghozza majd a gyümölcsét!

További képek a tesztről:

Fotó: Landek Norbert

Landek Norbert

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6912372635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása