F1 - PÉREZ CSATLAKOZOTT A MEXIKÓI PÁLYA TRUMP-ELLENES KAMPÁNYÁHOZ
#BridgesNotWalls

16708278_737549739752232_1813909178156579619_n.jpg

A kampány jelmondata: hidakat, és ne falakat építsünk Mexikó és az Amerikai Egyesült Államok közé.

Aki napi szinten tájékozódik a nagyvilág híreiről, az tudja, hogy néhány héttel ezelőtt az Amerikai Egyesült Államokban Donald Trump átvette az elnöki posztot Barack Obamától. A 70 éves elnök egyik fő terve pedig az, hogy Mexikó és Amerikai falat építtet, ezzel távol tartva az USA-tól a mexikói bevándorlókat. 

Trump ezen politikájával való szembeszegülés céljából a mexikói Forma-1-es pálya, az Autodromo Hermanos Rodríguez egy kampányt, amely a közösségi oldalakon #BridgesNotWalls néven fut, az üzenete pedig egyértelmű: hidakat, és ne falakat építsenek a két ország közé.

A napokban pedig a Force India mexikói pilótája, Sergio Pérez is csatlakozott a Trump-ellenes kampányhoz, amelynek keretein belül egy fotózáson is részt vett. Amikor pedig erről kérdezték, így felelt a 27 éves versenyző:

"Olyan világszínvonalú események, mint például a Forma-1-es Mexikói Nagydíj, kiváló lehetőséget biztosítanak arra, hogy megmutassuk, mire képesek a mexikói emberek, ha összefognak. Ezen egyedi eseményen keresztül pedig megmutathatjuk, hogy Mexikó mennyire melegen és vendégszeretően fogadja azokat, akik idelátogatnak. A 2015-ös és a 2016-os futamokkal díjakra tettünk szert, így a 2017-es versenyt még emlékezetesebbé szeretnénk tenni."

Emellett többek között az is bizonyítja azt, hogy Pérez minden erejével igyekszik kiállni az országa mellett, hogy a tavalyi év vége felé még az egyik szponzorának is kitette a szűrét, amiért viccelődött Mexikóval és Trump falas kezdeményezésével.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5012248520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slepy 2017.02.11. 20:34:18

Csak akik elmennek Mexikóba azok haza is mennek. Nem felejtik ott mag.kat.
Szóval a hidak elég egyirányúak lennének.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása