F1 - A TWITTEREN DOBTA KI SZPONZORÁT SERGIO PÉREZ

15044840_1140222426026810_1941638490_o.jpg

Sergio Pérez, a Force India istálló mexikói versenyzője a Twitteren tette ki amerikai szponzora szűrét, amiért rossz és sértő politikai megjegyzést tett hazájára az amerikai elnökválasztást követően.

Pérez a Twitteren jelentette be, hogy befejezi az együttműködést az amerikai Hawkers napszemüvegmárkával, ugyanis a gyártó ízléstelen politikai humort tett közzé a közösségi portálon azt követően, hogy Donald Trumpot választották meg az Amerikai Egyesült Államok 45. elnökének. A 70 éves férfi a korábbiakban lebonyolított kampányában azt ígérte, hogy az amerikai-mexikói határra áttörhetetlen falat építtetne, méghozzá a mexikói állampolgárokkal. Ezen gondolathoz fűződött a Hawkers botrányos megjegyzése: "Mexikóiak! Ajánljuk Önöknek ezeket a napszemüvegeket, mert eltakarhatnák velük a jövőben síró szemeiket, miközben építik a falat."

Ez a tweet pedig érthető módon kicsapta a biztosítéket Péreznél, aki az azóta törölt bejegyzésre így reagált: "Nagyon rossz megjegyzés. A mai nappal pedig megszakítom a kapcsolataimat a Hawkers céggel. Soha nem fogom megengedni senkinek se, hogy gúnyolódjon a hazámon." 

Egyébként a két fél közötti partneri kapcsolat alig volt egyhetes. 8 napja, november 2-án adták ki Pérez-edition napszemüveget az amerikai cégnél, melyet 725 mexikói pesoért, azaz körülbelül 39 amerikai dollárért lehetett megvásárolni.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4811946801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása