F1 - SCHUMACHER EX-MENEDZSERE AZ IGAZSÁGOT AKARJA HALLANI A CSALÁDTÓL

michael_schumacher_3.jpg

Michael Schumacher korábbi menedzsere, Willi Weber kritizálta a hétszeres Forma-1-es világbajnok családját, amiért nem mondják el az igazat a klasszis pilóta állapotáról.

Mint ismeretes, még 2013 végén, a Francia Alpokban szenvedett súlyos síbalesetet a Forma-1 hétszeres világbajnoka, Michael Schumacher, azóta pedig súlyos fejsérülésekkel kezelik svájci otthonában. Az viszont nagy kérdés, hogy hogy van a német ex-pilóta, ugyanis a család utoljára körülbelül két és fél évvel ezelőtt szólalt meg a témával kapcsolatosan.

Willi Weber, Schumacher ex-menedzsere pedig ezt nem tartja elfogadhatónak, és úgy véli, hogy a családnak ideje lenne tiszta vizet öntenie a pohárba...

"Most már egy jó ideje azt szajkózom, hogy a Schumacher-család nem mondja el a teljes igazságot. Pedig ideje lenne, ha tiszta vizet öntenének a pohárba a többmilliónyi rajongó számára. Azonban az én tanácsaimat egy ideje nem hallgatják meg." - nyilatkozta Weber a német Bunte magazinnak.

A 74 éves üzletember ugyanakkor továbbra is reménykedik abban, hogy Schumacher felépül, és egy nap újra lesz lehetőségük beszélni egymással: "Amikor egyedül vagyok otthon, és megcsörren a telefon, néha van olyan érzésem, hogy Michael hív azért, hogy megkérdezze, »mi újság, Willi?«. De a remény hal meg utoljára."

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr8512139703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása