F1 - ECCLESTONE SZÍVESEN LÁTNÁ A FORMA-1-BEN A KIS SCHUMIT

mick_schumacher_formula_4_nuerburgring_day_ysl6ua6wstcx.jpg

Bernie Ecclestone, a Forma-1 mindenható ura elárulta, hogy a jövőben a sportágban szeretné látni a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fiát, Micket.

Tavasszal harmadik szezonját kezdi majd meg a formulaautózás világában Mick Schumacher, mialatt édesapja, Michael folytatja a felépülését a 2013 végi síbalesete során elszenvedett sérüléseiből.

Mick Schumacher idén pedig már a Forma-3-as Európa-bajnokság mezőnyét fogja erősíteni a szériában az elmúlt évek folyamán nagy sikereket elérő Prema Powerteam színeiben azt követően, hogy 2016-ban második lett a német és az olasz Forma-4-es bajnokságban is. Amennyiben sikeres lesz idén a Forma-3-ban, akkor a Forma-1 is elérhető cél lehet a számára.

Ennek pedig igencsak örülne a Forma-1 mindenható ura, Bernie Ecclestone, aki a német Bild lapnak elárulta, örülne, ha a Schumacher név újra felbukkanna a sportágban: "Ha megközelítőleg van olyan jó, mint az apja, akkor miért ne? Jót tenne a Forma-1-nek az, ha a Schumacher-név újra felbukkanna benne."

Schumacher pedig a Forma-3-as bajnokságról nyilatkozott nem olyan rég: "A professzionalizmus szempontjából a Forma-3-as bajnokság egy picit közelebb van a Forma-1 irányához, ugyanakkor nehezebbé is válnak a dolgok. Mindenesetre Forma-1-es világbajnok szeretnék lenni, ahogy véleményem szerint minden egyes autóversenyző."

A kis Schumacher csapattársai Guan Yu Zhou és Callum Ilott lesznek a Premánál a Forma-3-as Európa-bajnokságon.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5712103079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása