F1 - TÁRGYAL A TORO ROSSO A RENAULT-MOTOROK ÁTNEVEZÉSÉRŐL

2016_abu_dhabi_gp_race_058.jpg

A Toro Rosso csapata felfedte, hogy egy olyan szponzor után kutat, amely névadója lehetne a csapat Renault-erőforrásainak 2017-től, ezzel követve a Red Bull és a TAG Heuer példáját.

Mint ismeretes, 2015 végén kis híján csúnya véget ért a Red Bull és a Renault civódása, de végül sikerült kiutat találni, mégpedig abban a formában, hogy a Red Bull autóiba beszerelt motorok nem a gyártó, hanem a TAG Heuer óracég nevét viselik.

Ahogy arról korábban már beszámolhattunk, 2017-től a Toro Rossókat is a franciák hathengeres erőforrásai fogják hajtani azt követően, hogy az idei évben 2015-ös évjáratú Ferrari-motorok látták el ezt a feladatot. Viszont nagyon úgy néz ki a helyzet, hogy a faenzai bázisú istálló követheti az anyacsapat furcsa példáját a motorelnevezést illetően.

"Lehetőségünk van arra, hogy találjunk egy szponzort a 2017-es motorjaink átcímkézéséhez, ahogy azt a Red Bull csinálta tavaly. Jelenleg is tárgyalunk egy támogatóval erről." - nyilatkozta Franz Tost, a Toro Rosso csapatfőnöke az olasz La Gazzetta dello Sport lapnak a témával kapcsolatosan.

Emellett Tost azt is elárulta, hogy az új STR12-es már átment a törésteszteken, valamint azt, hogy az autó egy barcelonai filmes nap keretein belül fogja megtenni az első kilométereit azt megelőzően, hogy megkezdődnek a kollektív tesztek.

"Respektáljuk az útitervünket. Már végeztünk törésteszteket, és a barceolnai téli tesztek előtt fogunk csinálni egy filmes nap az új autóval." - zárta gondolatait Tost.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3212077763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása