F1 - ŐK LEHETNEK A MANOR ÚJ TULAJDONOSAI

pascal_wehrlein_f1_grand_prix_abu_dhabi_practice_lmb5ocbtsiex.jpg

Tavo Hellmund és a KFC gyorsétteremlánc vásárolhatják fel a Manor csapatát.

A hét korábbi részében a Manor Racing jelenlegi tulajdonosa, Stephen Fitzpatrick elárulta, hogy megállapodott a feltételekben egy befektetővel. Ebben pedig az Amerikai és a Mexikói Nagydíj felélesztő vállalkozó, Tavo Hellmund is kulcsszerepet játszhat.

Habár azóta számos riport idézte a Forma-1 mindenható urát, Bernie Ecclestone-t, miszerint a brit üzletember kételkedik Hellmundban, aki jelenleg közel áll a Manor megvételéhez.

Amikor viszont arról faggatták Ecclestone-t, hogy kétséges-e a Manor 2017-es indulása, csupán ennyit felelt: "Ez a csapattulajdonosok számára kérdés, nem számomra. De ha anno Fitzpatrick nem vásárolta volna meg a csapatot, akkor már nem létezne."

Emellett azt pletykálják, hogy a Manor egyik új befektetője a Jangonya, a KFC gyorsétteremlánc indonéz ágazata lehet. A céget korábban már a GP2-ben és a Forma-3-ban is láthattuk szponzorként tevékenykedni.

Előbbi szériában idén lett a Campos Racing támogatója, melynek tulajdonosa, Adrian Campos a következő nyilatkozta a KFC-ről: "Ez a szponzor rendelkezik Forma-1-es potenciállal."

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1012055385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása