ROC - BUTTON ÉS COULTHARD IS INDULNAK A BAJNOKOK TORNÁJÁN!

1620.jpg

Két korábbi Forma-1-es pilóta, Jenson Button és David Coulthard is rajthoz állnak januárban a Bajnokok Tornáján.

Kedden délután a Race of Champions, azaz a Bajnokok Tornájának a szervezői újabb résztvevőket jelentettek be, mégpedig Jenson Button és David Coulthard személyében. 

A(z ideiglenes?) visszavonulását az év korábbi részében bejelentő Jenson Button a Forma-1 2009-es világbajnokaként ismert, míg David Coulthard tizenháromszoros nagydíjgyőztesként. Előbbi a hatodik, utóbbi pedig már a tizedik fellépésére készül a Bajnokok Tornájának porondján. Ami pedig a híres eseményen elért eredményeket illeti: Coulthard 2014-ben megszerezte a Bajnokok Bajnoka címet, Button pedig még 2009-ben volt második a Nemzetek Kupáján.

"Örülök, hogy visszatérhetek még egyszer a Bajnokok Tornájára. Ez mindig is egy csodás esemény volt, különleges hangulattal. Versenyezhetsz a világ legjobb versenyzői ellen, és élvezzük az időnket a pályán és azon kívül is, miközben találkozunk a régi barátokkal a különféle versenysorozatokból. A legfőbb dolog viszont az, hogy mindenki azon van, hogy egy nagyon jó show-t szolgáltasson a rajongók számára - és csak tettetjük azt, hogy ez csak egy menő játék azt megelőzően, hogy a rajtvonalnál állva felpörgetjük a motorok fordulatszámát. Arra ösztökélem a versenyzés fanatikusait, hogy januárban látogassanak ki Miamiba, hogy a helyszínen és személyesen élvezzék ki a csatákat, és szurkoljanak nekünk." - olvashatóak Button gondolatai a bajnokság hivatalos oldalán.

"Nagyon örülök, hogy újra visszajöhetek a Bajnokok Tornájára. Büszke vagyok arra, hogy pár éve megnyerhettem ezt a versenyt, megelőzve olyan pilótákat, akik fiatalabbak és szerintem tehetségesebbek is nálam! De ez az egyenes kieséses rendszer sajátossága. Esélyt kapsz arra, hogy összehasonlítsd a vezetési stílusodat a világ különböző pilótáival különféle autókban, miközben az autón kívül mulatsz egy jót. A Bajnokok Tornája a lehető legjobb a rajongók számára. A stadionkörnyezet az, ami különlegessé teszi ezt az eseményt: lenézel az autókra a lelátókról, amely egy olyan látványt nyújt neked, amely más versenypályák nem. Ha valaki emlékezni akar arra, hogy miért élvezi az autósportokat, az jöjjön ki Miamiba. Már nagyon várom!" - nyilatkozta Coulthard.

A Bajnokok Tornája január 21-22-én kerül megrendezésre Miamiban. Az eddig bejelentett résztvevők: Sebastian Vettel, Tom Kristensen, Petter Solberg, Juan Pablo Montoya, Ryan Hunter-Reay, Tony Kanaan, Felipe Massa, Kurt Busch, Travis Pastrana, Scott Speed, Alexander Rossi, Jenson Button, David Coulthard.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr8012045405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása