F1 - JANUÁR KÖZEPÉN DÖNTENEK A TULAJDONOSVÁLTÁSRÓL

2016_abu_dhabi_gp_race_016.jpg

Csak ekkor döntenek a Liberty Media cégnél a pénzátutalási tranzakció befejezéséről.

Mint ismeretesben, a szeptemberi hónapban jelent meg a hír, miszerint a CVC Capital Partners helyett az amerikai médiaóriás, a Liberty Media lesz a Forma-1 új többségi tulajdonosa. A cég azonban ideáig csak 18.7 százalékot vett át a CVC-től a 35.5-ből, és egyelőre nem tudni, hogy befejezésre kerül-e az átvételi folyamat.

A jövő megvitatása végett január 17-én stábülést fog tartani a Liberty Media arról, hogy szeretnék-e folytatni az átvételt, és ha, akkor miképpen. Emellett pedig megtárgyalják azt egy voksolás keretein belül erről, valamint arról, hogy Liberty Media Csoport és a Liberty Media törzsrészvényt átnevezzék-e Forma-1 Csoporttá és Forma-1 törzsrészvénnyé.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr4212038617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása