F1 - MASSA TELJES SZEZONT SZERETNE FUTNI JÖVŐRE

felipe_massa_f1_grand_prix_abu_dhabi_qualifying_ehz9p8ystjkx.jpg

Felipe Massa a Forma-1-es visszavonulása ellenére jövőre egy másik szériában teljes szezont szeretne futni.

A szezonzáró Abu Dhabi Nagydíj leintésével egy korszak zárult Felipe Massa pályafutásában, hiszen még az Olasz Nagydíj hétvégéjén bejelentette, hogy 14 versenyszezon után visszavonul a Forma-1-től. 2008 ezüstérmese viszont nem akarja sokáig élvezni a pihenés lehetőséget, jövőre már egy másik versenysorozatban teljes idényt menne - korábban a WEC, a DTM és a Formula-E iránt mutatott érdeklődést.

"Azon dolgozom, hogy jövőre egy teljes szezont fussak egy másik bajnokságban. Még nem tudom, hogy melyikben, de vannak ötleteim. Teljes mértékben készen állok arra, hogy egy másik szériában versenyezzek. Anno láttam olyan pilótákat, mint például Michael, akik nem tudták elfogadni azt, hogy egy másik versenysorozatban szerepeljek, úgyhogy inkább biciklizéssel, lovaglással, illetve egyéb tevékenységekkel ütötték el az idejüket. Én viszont nem látok okot arra, hogy ne csináljam." - nyilatkozta Massa az Autosport hasábjain.

Természetesen a brazil nem zárta ki az olyan kaliberű egyszeri versenyzési lehetőségeket, mint például a Le Mans-i 24 órás, de az indianapolisi 500 mérföldes futamon biztosan nem fog indulni. Arra is kitért, hogy a Forma-1 világától sem fog teljesen elzárkózni: "El fogok látogatni néhány Forma-1-es futamra - nem az összesre, de egy 5-6 hétvégére igen. Talán lesz valami munkám is, például egy-két cég nagyköveteként. De elsősorban pihenni szeretnék, hogy otthon töltsem az időmet, és ne szimulátorozással, vagy azzal, hogy megbeszélésekre járkálok."

Végül pedig Massa elárulta, hogy két-három hónapnyi pihenést követően már csinálna valamit: "Két-három hónapot követően már csinálnom kell valamit, nem csak otthon szeretném nézni a televíziót. Fogok találni valami elfoglaltságot."

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1612034559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása