F1 - A SAJTÓ HÜLKENBERG CSAPATTÁRSÁNAK A KILÉTÉT IS SEJTI MÁR

jolyon_palmer_f1_grand_prix_mexico_qualifying_b9jukkpkb7qx.jpg

Nagyon úgy néz ki, hogy megvan, ki lesz a 2017. évi Forma-1-es szezonban a német Nico Hülkenberg csapattársa a Renault-nál.

Az elmúlt hetek folyamán igencsak zajlott az élet a Forma-1-es középmezőny pilótapiacán - bejelentették Sergio Pérez maradását a Force Indiánál, Nico Hülkenberg Renault-hoz való átigazolását, valamint arról is hallhattunk már, hogy a manoros Ocont le fogja igazolni a Force India Pérez mellé, továbbá a Haas 2017-ben egy Grosjean - Magnussen párossal lesz majd ott a rajtrácson.

jolyon_palmer_f1_grand_prix_mexico_onhoaefdzykx.jpgMindezek fényében értesült a motorsport.com azon hírről, miszerint a jövő évi szezonban a Renault Sport Formula One Team csapata Nico Hülkenberg csapattársaként Jolyon Palmert fogja alkalmazni a második autóban. Ez pedig egy kissé meglepő húzásnak bizonyult az elmúlt időszakban hallottakhoz képest, de úgy néz ki, a vezetőséget meggyőzte a brit pilóta javuló formája, melyet a szezon második felében láthattunk. A hírről hivatalos megerősítés még nem érkezett, de az értesülések szerint ez már nem sokáig lesz így, ugyanis a bejelentés még a Brazil Nagydíj előtt várható.

A világszerte ismert hírportál még a Mexikói Nagydíj hétvégéjén beszélgetett Frederic Vausseurrel a második pilóta kérdésköréről - akkor az ügyvezető igazgató lényegében annyit nyilatkozott, hogy az előre megtervezett időpontnál később fognak dönteni, ugyanis ez egy, a csapat és a Renault szempontjából kulcsfontosságú döntés, és nem csupán csak egy jó pilótát akarnak. Úgy néz ki, 2014 GP2-es bajnoka megfelelt ezen kritériumnak.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9211945553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása