MOTOGP - HIVATALOS: PEDROSA INDUL A SZEZONZÁRÓN

dani_pedrosa_motogp_great_britain_free_practice_f-zo-mdj7rcx.jpg

Dani Pedrosa, a Repsol versenyzője visszatér a MotoGP az év utolsó versenyén - erősítette meg maga a versenyző péntek este.

Mint ismeretes, Dani Pedrosa kihagyni kényszerült a japán, az ausztrál és a maláj fordulót azt követően, hogy balesetet szenvedett el a második szabadedzésen Motegiben és eltört a jobb oldali kulcscsontja. Az elmúlt három hétvégén pedig Hiroshi Aoyama és Nicky Hayden helyettesítették őt.

Azonban Pedrosa Valenciában újra nyeregbe ül, ugyanis visszatér:

"Nem volt könnyű az előző három hét, ugyanis komoly fájdalmaim voltak, különösen azonnal a műtét után, de amiatt is, hogy balesetem miatt nem versenyezhettem a kedvenc versenypályáim közül néhányon.

Viszont, amikor elkezdtem a rehabilitációt, a dolgok napról-napra egyre jobbra fordultak. Ebben pedig sokat segített az a löket, melyet az időben való felépülés gondolatával való eljátszadozás nyújtott.

Ugyanakkor továbbra sem tudjuk, hogy fogom magamat érezni a motoron, de nagyon boldog vagyok amiatt, hogy visszatérhetek a versenyzéshez. Imádom a valenciai pályát, és az ahhoz fűződő fantasztikus emlékeimet. És szeretem azt a gondolatot, hogy itt térek vissza a rajongóim előtt." - írta Pedrosa a Repsol közleményében.

A valenciai szezonzáró ezen a hétvégén kerül megrendezésre.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5911940067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása