WTCC - BRÉKING: KISZÁLLHAT A LADA 2016 VÉGÉN!!!

img_2877.JPG

Az orosz sajtó úgy tudja, hogy a katari lehet az utolsó versenyhétvége a Lada számára a Túraautó Világbajnokságban.

Az orosz Championnat hozta le a hírt, miszerint a Lada is hátat fordíthat a WTCC-nek az idei szezon végeztével. A hírek szerint ennek hátterében az állhat, hogy megváltozik az orosz autómárka globális stratégia, ami miatt a fókusz az olyan hazai bajnokságokra helyeződik át, mint amilyen az Orosz Versenyzési Bajnokság (RRC).

Emellett arról is beszámolt a lap, hogy a Lada Sport állítólag már szólt is jelenlegi pilótáinak, azaz Gabriele Tarquininek, Hugo Valentének és Nicky Catsburgnak, hogy 2017-et illetően szabadon nézhetnek másik állás után. Ez pedig kizárja annak a lehetőségét, hogy a három Vesta privát csapat kezébe kerüljön.

A Lada (és a Citroen) kiszállása pedig azt jelentené, hogy jövőre már csak a Honda és a Volvo maradna a Túraautó Világbajnokságban teljes körű gyártóként.

Viszont a hír hivatalos megerősítésére legkorábban egy hét múlva, november 10-én kerül megerősítésre.

Fotó: Landek Norbert

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1111927251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása