WTCC - KATARBAN IS JAMES THOMPSON LESZ A MÜNNICH MOTORSPORT PILÓTÁJA

14440730_1514316375248796_6845931673882688710_n.jpg

Nyolcadjára is lehetőséget kap idén James Thompson az All-Inkl.com Münnich Motorsporttól!

A német istálló terve az idei szezonra nézve az volt, hogy a csapatfőnök René Münnich rajthoz áll azon WTCC-futamokon, amelyek nincsenek ütközésben a Ralikrossz Világbajnokság fordulóival. Ám végül a német csak Franciaországban és a Hungaroringen megrendezett versenyhétvégéken vett részt, a továbbiakban pedig már azokon a víkendeken sem jelent meg, amikor nem volt futam a WRX-ben. A németországi futamon Sabine Schmitz vezette a csapat Chevrolet-jét, a többi hétvégén pedig a brit James Thompson ült volán mögé.

Szerdán pedig az All-Inkl.com Münnich Motorsport részéről a csapatmenedzser Dominik Greiner megerősítette az fiawtcc.com-on, hogy a november 24-25. között esedékes katari szezonzárón is Thompsonnal fognak indulni: "James az egész szezon folyamán nagyszerű munkát végzett, és mivel René tervei között nem szerepel a katari szezonzárón való részvétel, logikus, hogy megint neki biztosítunk lehetőséget."

Thompson egyébként a szezonzárón a WTCC Trophy-ban a negyedik pozícióért küzdhet meg Filippivel és Demoustier-vel. Az összetett pontversenyben pedig a 14. pozíciót foglalja el jelenleg.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6211924973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása