F1 - REAGÁLT ROSS BRAWN A VISSZATÉRÉSRŐL SZÓLÓ PLETYKÁKRA

ross_brawn_mercedes_gp_f1_launch_hy_jfwjlv7kx.jpg

Tagadta a Forma-1-be való visszatérésről szóló pletykákat a sportág történetének egyik, ha nem a legnagyobb koponyájának számító Ross Brawn, aki azt állítja, hogy csupán konzultált a Liberty Media-val, semmi más nem történt.

Igaz, a 2014 eleji távozása óta már többször is szóba hozta azt a nemzetközi sajtó, hogy visszatérhet a Forma-1 körforgásába a Benetton, a Ferrari, a Honda, a Brawn GP és a Mercedes korábbi szakembere, Ross Brawn. Azonban az elmúlt hetekben igencsak intenzíven szárnyra kaptak azok a pletykák, miszerint a neves mérnök Bernie Ecclestone helyét átvéve térhet vissza.

A spekulációkra pedig ezúttal reagált a 61 éves brit, aki a BBC Sport számára nyilatkozott: "A Liberty egyelőre még eléggé messze van attól, hogy bárminemű kötelezettséget magára vállaljon. Ennek ellenére konzultáltam velük, és segíteni fogok nekik abban, hogy jobban megértsék a Forma-1-et, de semmi több."

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6811925237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása