INDYCAR - SATO ALÁÍRT AZ ANDRETTIHEZ 2017-RE

a54i1566.jpg

Elkelt az Andretti Autosport negyedik versenyautója is az IndyCar-ban: a japán Takuma Satoé lett.

Nagyjából két-három cikkeztünk arról, hogy a japán Takuma Sato és menedzsere milyen forgatókönyveket tart valószínűnek 2017 kapcsán, azt követően, hogy az idei csapata, az A. J. Foyt Enterprises a Hondáról a Chevrolet motorjaira vált majd. Tulajdonképpen minden hondás csapat szóba került, végül pedig az Andretti Autosporttal kapcsolatos verzió vált valósággá.

Ugyanis hétfőn este Sato menedzsere, Steve Fusek megerősítette, hogy menedzseltje a 2017-es IndyCar-szezont Michael Andretti csapatának színeiben fogja teljesíteni, a Ryan Hunter-Reay - Marco Andretti - Alexander Rossi trió csapattársaként, leváltva Carlos Munozt a #26-as rajtszámú versenygépben. Munoz pedig várhatóan Sato helyét fogja átvenni a Foyt Racing-nél.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6911918313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása