F1 - HARYANTO 50 SZÁZALÉKNYI ESÉLYT LÁT A 2017-ES VISSZATÉRÉSRE

rio_haryanto_f1_grand_prix_germany_practice_gcvfatc0qawx.jpg

A Manor tartalékosa, az indonéz Rio Haryanto úgy gondolja, 50 százaléknyi esélye van arra, hogy jövőre újra ott lesz a rajtrácson azután, hogy az idei szezon felénél elveszítette versenyzői ülését.

Idén debütált a Forma-1-ben a Manor színeiben az indonéz Rio Haryanto, ám az ázsiaiak legnagyobb bánatára a 23 éves versenyzőnek 12 futamot követően át kellett adnia a versenyzői ülését anyagi háttér hiányában. Ez idő alatt legjobb eredményét Monte Carlo utcáin érte el, ahol 15. lett.

Az ülése elvesztése után pedig elfogadta a Manor tartalékversenyzői ajánlatát, amelynek révén továbbra is kijár a nagydíjhétvégékre, miközben azon ügyködik, hogy anyagilag bebiztosítsa a 2017-es visszatérését.

"Minő sajnálatos, hogy nem tudtam teljes szezont futni a Manor istálló színeiben az idei esztendőben, de összességében továbbra is itt vagyok azért, hogy tanuljak. Ez a folyamat egészen jól halad, miközben azon dolgozom, hogy visszatérhessek a rajtrácsra a következő évben. Számos jó opció között lehet válogatni. Ami pedig a visszatérést való esély mértékét illeti, 50%-ot tippelnék. Majd meglátjuk. Mindenesetre remélem, hogy jó hírek jönnek majd a jövőm kapcsán. Természetesen az egyik lehetőség a Manor." - idézi Haryantót a motorsport.com.

Emellett Haryanto azt is elárulta, hogy a versenyzést illetően számára csak a száguldó cirkusz jelent opciót: "Jelenleg a prioritást továbbra is a Forma-1 élvezi nálam. Nem is nagyon néztem körül eddig más versenyszériákban, ugyanis a fő célom a Forma-1."

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5011844095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása