F1 - EKKOR FOGJA ISMERTETNI 2017-ES PILÓTAFELÁLLÁSÁT A WILLIAMS!

valtteri_bottas_f1_grand_prix_usa_practice_y1nx9zlomtlx.jpg

A Mexikói Nagydíj után néhány nappal kiderül hivatalosan, hogy kik lesznek a Williams hivatalos pilótái.

A Forma-1 hivatalos weboldalán, a formula1.com-on jelent meg a hír, miszerint a Williams Martini Racing pár nappal a mexikói hétvége után, november 3-án fogja bejelenteni 2017-es pilótáit a főhadiszállásán, Grove-ban.

Igaz, valószínűleg nem fog okozni nekünk túl nagy meglepetést az esemény, ugyanis Valtteri Bottas minden bizonnyal maradni fog a csapatnál, a renault-s pletykák ellenére. Az pedig már szinte nyílt titok, hogy a csapatnál Felipe Massa utódja a kanadai Lance Stroll lesz, aki idén fölényesen megnyerte a Forma-3-as Európa-bajnokságot.

Egyébként a hivatalos bejelentésre feltételezhetőleg azért kell ilyen sokat várni, mert Lance Stroll csak most szombaton lesz 18 éves. Amennyiben pedig ennél korábban igazolták volna hivatalosan a pilótát, az ütközött volna a törvényekkel a főszponzor Martini miatt.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr7711844267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása