MOTOGP - RÖVIDEN: AOYAMA LESZ PEDROSA HELYETTESE SEPANGBAN

hiroshi_aoyama_motogp_japan_race_bju-3krrnnnx.jpg

Motegi után Sepangban is a hivatalos tesztpilóta fogja helyettesíteni Dani Pedrosát a Repsol Hondánál.

Mint ismeretes, Dani Pedrosa a japán nagydíjhétvége második szabadedzésén egy komolyabb bukás következtében kulcscsonttörést szenvedett el. Ezt követően, a hétvége hátralevő részében a Honda hivatalos tesztpilótája, Hiroshi Aoyama helyettesítette a repsolos spanyolt - a futamon csak a 15. lett. Az előző hétvégén, Ausztráliában a Repsol Honda Nicky Haydent kérte fel Pedrosa pótlására: az amerikai jobb teljesítményt nyújtott japán kollégájánál, azonban a pontszerzés Jack Millernek köszönhetően elúszott, pedig akár még 9. is lehetett volna.

Viszont ezúttal Hayden nem tudta vállalni a beugrást, ugyanis a Superbike Világbajnokság katari szezonzáróján lesz jelenése. Így a Repsol Honda idén másodjára is Hiroshi Aoyamának szavaz bizalmat - a japán lesz a háromszoros világbajnok Marc Marquez csapattársa Sepangban is.

Az egyelőre még kérdéses, hogy a két és fél hét múlva esedékes valenciai szezonzárón ki lesz Marquez csapattársa.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1511841613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása