F1 - BOTTAS IS A RENAULT-NÁL KÖTHET KI

valtteri_bottas_f1_grand_prix_japan_3utbvftydgdx.jpg

Lassan már futballcsapatot lehetne létesíteni azokból a pilótákból, akiket eddig szóba hozták a Renault-nál 2017 kapcsán... Most már a williamses Bottas is képbe került.

A hírek szerint a német Nico Hülkenberg már egyre közelebb van ahhoz, hogy a Renault-hoz igazolhasson a radikális szabályváltozásokat hozó 2017-es szezonra. Miközben az is kiderült, hogy a Force India nem tervez akadályt emelni a német előtt.

Amennyiben a francia manufaktúra nyélbe üti az üzletet Hülkenberggel, egy ülés felett még mindig szabadon rendelkezhetnek. Ha pedig minden igaz, akkor most már Valtteri Bottas is képbe került az enstone-i bázisú franciákkal.

Az Autosport megtudta, hogy a Williamsnél tervbe van véve az, hogy éljenek az opciójukkal Bottas esetében, akinek a csapattársa a csapathoz Felipe Massa utódjaként érkező kanadai Lance Stroll lenne, aki idén megnyerte a Forma-3-as Európa-bajnokságot.

Viszont az opció aktiválása még időbe telik, a várakozás pedig jelentős béremelést eredményezne Bottas számára. A sajtó pedig azt rebesgeti, hogy immár a Renault is bejelentkezett a 27 éves finn pilótáért, B-tervként.

De nem csak Hülkenberget és Bottast boronáltak eddig össze a Renault-val, hanem például a jelenlegi Manor-pilóta Esteban Ocont is, továbbá nem szabad megfeledkeznünk a francia manufaktúra mostani versenyzőiről, Kevin Magnussenről és Jolyon Palmerről sem. Bár, utóbbi kettő pilóta esélyei igencsak csekélyek, ugyanis a Renault a jövőben tapasztalt és elismert pilótákat szeretne foglalkoztatni.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5411803219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása