F1 - ROSBERG A MÁSODIK SUZUKAI EDZÉSEN SEM TALÁLT LEGYŐZŐRE

nico_rosberg_f1_grand_prix_japan_practice_cqziv-myuo9x.jpg

A Japán Nagydíj második edzésén is dominált a Mercedes.

Az első szabadedzéshez hasonlóan a második 90 perces tréning is kettős Mercedes-győzelemmel szolgált. A leggyorsabbnak pedig a #6-os rajtszámú W07-es bizonyult, Nico Rosberggel a volánnál. A német versenyző 1:32.250-es idejével ugyan csak 72 ezreddel, de megverte háromszoros világbajnok csapattársát, a brit Lewis Hamiltont.

Igaz, az edzés korai szakaszában kicsit a szívükhöz kaphatták a Rosberg-szurkolók, ugyanis a német autójának a hátuljából némi füst szállt fel, de később tisztázta a Mercedes, hogy szó sincs problémáról.

A két Ferrari ezúttal a 3. és az 5. pozíciót kaparintotta meg a finn Raikkonennel és a német Vettellel - érdekesség, hogy a 2007-es világbajnok csak 3 tizeddel volt elmaradva Rosberg körétől. Kettejük közé pedig a Red Bull ifjú hollandja, Max Verstappen ékelődött be.

A legjobb öt még a két force indiás zárt, Perez - Hülkenberg sorrendben, megelőzve a mclarenes Alonsót, a williamses Bottast és a toro rossós Sainzot.

A mezőny második felében egy negatív meglepetés volt, mégpedig Daniel Ricciardo személyében, aki a Red Bull-lal csak a 12. lett.

cujbxjjuaaaupbj.jpg

Szerencsére a tréning folyamán nem volt baleset, igaz, Daniil Kvyat a másik Toro Rossóval igencsak meleg pillanatokat élhetett át a célegyenesben, amikor produkált egy 360 fokos megpördülését. Végül 14. lett az orosz.

Ezen kívül még Gutiérrez műszaki hibája, valamint néhány versenyzői hiba az, amit érdemes feljegyezni az esemény krónikájába.

A folytatásra magyar idő szerint holnap hajnalban 5 órakor fog sor kerülni, amikor is a harmadik szabadedzést fogják majd megrendezni a Felkelő Nap országában.

A második szabadedzés végeredménye:

14563451_668819999958540_4064886101464975344_n.jpg

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr9811778935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása