INDYCAR - A PENSKE KITETTE MONTOYA SZŰRÉT, NEWGARDEN ÉRKEZIK A HELYÉRE

juan_pablo_montoya_sonoma_raceway_day_1_qrotzdg-5y6x.jpg

Jövőre másik pilóta fog ülni a Team Penske csapat #2-es számú autójának a volánja mögött.

Az elmúlt hetekben igencsak érezhető volt az, hogy az év végén a Team Penske a kolumbiai versenyzőjének, Juan Pablo Montoyának búcsút int, és felkarolja a helyére az amerikai Josef Newgardent. Annak ellenére is, hogy tavaly Montoya pontegyenlőséggel bukta el a címet - viszont idén nem remekelt a kolumbiai, miközben Newgarden szárnyalt.

A Team Penske szerdai bejelentésével pedig a fentiek hivatalosan is megerősítésre kerültek. Newgarden csapattársai Pagenaud, Power és Castroneves lesznek.

Egyébként nem csoda, hogy a 25 éves Newgarden ekkora lehetőséget kapott, ugyanis az elmúlt öt szezon folyamán a Sarah Fisher, az Ed Carpenter, vagy a mindkettejük által vezetett csapatoknál bebizonyította, hogy sok mindenre hivatott a tengerentúli szériában.

Montoya jövője pedig egyelőre kérdéses - a "madarak azt csiripelik", hogy jövőre a Carpenter, a KVSH Racing, az A.J. Foyt Racing csapatok valamelyikénék köthet ki.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr8311772885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása