F1 - SEPANG, 2016: A RAJTRÁCS

2016_malaysia_gp_preview_01.jpg

Innen várja a mezőny a Maláj Nagydíjat!

Nemsokára megrendezésre kerül a 2016. évi Forma-1-es Világbajnokság 16. futama a Maláj Nagydíj. A konstruktőri cím megvédésére készülő Mercedes idén kilencedjére bérelte ki az első rajtsort - Lewis Hamilton idén 8. alkalommal indulhat az élről, miután a kvalifikáción 4 tizedet vert a csapattársára.

Az Ezüst Nyilak mögött a Red Bullok, a Ferrarik és a Force Indiák állhatnak majd a 2-3-4. sorba.

Eközben a McLarennél az idei 10. TOP 10-es rajtpozíciójának örülhetnek, miután a 300. versenyét teljesíteni készülő Jenson Button a 9. helyről indulhat, amíg Fernando Alonso a 45 rajthelyes motorbüntetést követően a 22. rajtkockából kezdheti meg a felzárkózást. A spanyolok kétszeres világbajnoka utoljára Belgiumban volt hasonló helyzetben.

A Williams finnje, Valtteri Bottas sorozatban másodjára, idén negyedjére indulhat a TOP 10-en kívülről. A Renault-val Kevin Magnussen kisebb csodát hajtott végre azzal, hogy idén hatodjára tudott pályára gördülni a Q2-ben. Hátrébb pedig Esteban Ocon először verte meg Pascal Wehrlein-t időmérőn, amióta csapattársak a Manor Racingnél.

A sepangi viadal magyar idő szerint 9 órakor fog elrajtolni.

Íme az 56 körös Maláj Nagydíj rajtrácsa:

malaj_rajtracs.jpg

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr511759477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása