F1 - A HONDA JÖVŐRE MÁR A MERCEDES SZINTJÉN LENNE

fernando_alonso_f1_grand_prix_singapore_e2qaz5fabpix.jpg

Megvan a McLaren és a Honda 2017. évi célkitűzése.

Az elmúlt közel három szezonban egy percig sem volt kérdés, hogy a Mercedes motorja-e a legerősebb. Méghozzá nem is kicsit, egyes értesülések szerint már a 1000 lóerőt is átugrotta a németek V6-osának a teljesítménye. Eközben a Honda tavaly egy katasztrofális visszatérést produkált a Forma-1-ben, amelyet követően idén már sokkal jobban teljesítette a japánok erőforrása, de annak a lemaradása a többiekéhez képest továbbra is nagy. De a Honda jó szokásához híven magabiztos és bizakodó - legutóbb a Honda Forma-1-es projektjének vezetője, Yusuke Hasegawa a holland Algemeen Dagblad lapnak nyilatkozta azt, hogy jövőre már a Mercedes is legyőzhetőnek bizonyulhat a Honda számára.

Ezen tézissel a McLaren versenyigazgatója, Eric Boullier is egyetértett, sőt, a francia hozzátette, készen fog állni Woking a győzelemre, jobban, mint bármikor valaha. Valamint elárulta, hogy nagyon hisznek az új koncepciójukban.

Ezután Boullier arra is kitért, hogy kaszniban már a Ferrari és az olaszok mögött lévők előtt, de a Mercedes és a Red Bull mögött járnak.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr7811746777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása