F1 - MASSA JÖVŐRE A DTM-BE KÖTHET KI?

felipe_massa_f1_grand_prix_singapore_ahibivzgzv6x.jpg

A Forma-1-ből 2016 végén távozó Felipe Massa jövőre DTM-pilóta lehet.

Mint ismert, a brazil Felipe Massa az év végén távozik a Forma-1-ből. További versenyzői karrierjét pedig a DTM, a WEC és a Formula E szériák valamelyikében képzeli el, nem pedig hazájában, Dél-Amerikában. 

Azt pletykálják a paddockban egyébként, hogy Massa jövőre a Német Túraautó Bajnokság mezőnyét erősítheti. A TouringCarTimes erről kérdezte Dieter Gass-t, az Audi DTM-programjának a főnökét, aki a következő választ adta:

"Most egyelőre arra fókuszálunk, hogy megnyerjük a bajnokságot. Ezután fogunk majd dönteni a jövőről, de a szezon vége előtt nem fogunk bejelenteni semmit sem." 

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3111741163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása