WTCC - MOTEGI, 2016: A MAC3-BAN IS A CITROEN VOLT AZ ÚR

craobolxeaej-us.jpg

A francia márka a csapatidőfutamon sem talált legyőzőre.

A Citroen a Lopez - Muller - Chilton trióval nagyon, de nagyon erősnek bizonyult a MAC3 csapatidőfutamon, amelyet egy 3:59.494-es idővel meg is nyert.

Eközben a Honda igencsak szenvedett, és akkor is veszített valamennyi időt a Huff - Monteiro - Michelisz hármas, amikor utóbbi szélesen fordult az első körben a 4-es kanyarban. Végül a japán márka 1 másodperccel kapott ki a francia riválistól, hazai pályán.

A Lada pedig hosszú idők után végre össze tudott rakni egy problémamentes MAC3-at, azonban most ez sem volt elegendő a Catsburg - Valente - Tarquini triónak ahhoz, hogy a 3. helynél előrébb végezzenek. A Vesták 4 tizedmásodperccel bizonyultak lassabbnak a Hondáknál.

A MAC3 végeredménye:

Poz. Gyártó Versenyzők Idő Hátrány
1.) Citroen José Maria Lopez / Yvan Muller / Tom Chilton 3:59.494
2.) Honda Rob Huff / Tiago Monteiro / Michelisz Norbert 4:00.539 + 1.045
3.) Lada Nick Catsburg / Hugo Valente / Gabriele Tarquini 4:00.966 + 1.472

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr3911672850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása