GP2 - MINIINTERJÚ LUCA GHIOTTÓVAL

_l0u3237_3813715.jpg

Egy különleges Twitter-kezdeményezés keretein belül több kérdésünkre is választ kaptunk a GP2-es mezőny olasz újoncától, a tridentes Luca Ghiottóval.

Csütörtökön a Trident GP2-es alakulatának olasz újonca, Luca Ghiotto a Twitteren meghirdetett egy kérdezz-felelek kezdeményezést - mi pedig éltünk ezen lehetőséggel: feltettünk 3 kérdést, és választ is kaptunk mindegyikre.

1.) Mit szeretsz a monzai pályában?

- Azt szeretem a monzai aszfaltcsíkban, hogy a kanyarok nagyon trükkösök.

2.) Mik az ambícióid a karriered kapcsán? Mi a célod? 

- A célom az, hogy bekerüljek a Forma-1-be. Ha nem jön össze, akkor is mindenképpen egy professzionális autóversenyző szeretnék lenni.

3.) Szeretnél a Ferrari Forma-1-es csapatának következő olasz versenyzője lenni, ha megkapnád rá a lehetőséget?

- Ki nem? ;-)

Ghiotto jelenleg a GP2-es bajnoki tabella 9. helyén áll, kereken 80 ponttal. Eddig két alkalommal, a silverstone-i sprint- és a németországi főfutamon állhatott dobogóra.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr8611672116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása