INDYCAR - SZABÁLYTALAN VOLT HINCHCLIFFE AUTÓJA TEXASBAN, ÍGY BÜNTETTÉK A KANADAIT!

16c_7571-1.jpg

Pénzbüntetésben és pontlevonásban részesült a Schmidt Peterson Motorsports kanadai versenyzője, James Hinchcliffe.

Mint ismert, Texasban a győzelemért vívott csatában a kanadai James Hinchcliffe mindössze 8 ezreddel kapott ki Graham Rahaltől. Azonban a futam után valamivel a versenybírák szabálytalanságot fedeztek fel a Hondán, mégpedig azt, hogy a padlólemeznek egy része a megengedettnél jobban elkopott. Emiatt Hinchcliffe kapott egy 20.000 dolláros büntetést, továbbá 25 bajnoki egységet levontak tőle. De legalább a texasi második helyet megtarthatta, viszont a pontredukálással veszített egy pozíciót a ponttabellán, ezzel pedig már matematikai esélye sem maradt arra, hogy ő legyen 2016 IndyCar-bajnoka.

Egyébként Hinchcliffe szeptember 12-től részt fog venni egy táncműsorban, amely az idehaza elterjedt "Szombat esti láz" amerikai megfelelője lesz. A profi táncpartnere Sharna Burgess lesz.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr1311670254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása