F1 - GROSJEAN 2017-BEN IS A HAAS VERSENYZŐJE LESZ VALÓSZÍNŰLEG

romain_grosjean_f1_grand_prix_belgium_practice_ospihnpufw-x.jpg

Az Autosport értesülései szerint a francia versenyzője jövőre marad jelenlegi csapatánál.

Romain Grosjean az idei évben a mezőnyhöz újonnan csatlakozó Haas F1 Team színeiben folytatta pályafutását. A francia számára eddig nem alakult olyan rosszul az idei év, ugyanis 28 ponttal a bajnokság 13. helyén áll, miközben csapattársa, a mexikói Esteban Gutiérrez eddig a 2016-os évben egyszer sem tudott a legjobb tízben zárni.

Az amerikai istálló minden bizonnyal az Olasz Nagydíj utáni napokban fogja lerántani a leplet a 2017-es pilótafelállásáról. Azonban a minap Grosjean egy kicsit elkottyantotta magát, amikor az autosport.com a jövőréről kérdezte, úgyhogy ezzel a francia maradása majdnem biztos:

"Egészen biztos vagyok abban, hogy jövőre mit fogok csinálni. Hogy is mondjam? Nagyon is úgy néz ki, hogy majd fejleszthetem tovább az amerikai akcentusomat."

Azonban azt még nem tudni, hogy ki lehet Grosjean csapattársa...

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr5111670240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása