WTCC - A VOLVO PÁLYÁRA VITTE A TESZTAUTÓJÁT

testcar-630x354.jpg

Nem telt teljesen eseménytelenül azért a második WTCC-s nyári szünet.

A Volvo versenycsapata, a Polestar Cyan Racing nem olyan régen a Mantorp Parkban küldte pályára a harmadik S60 TC1 autóját Dahlgrennel és Björkkel a volánnál, amely a továbbiakban is Európában fog tartózkodni, a fejlesztéseken való ügyködések végett. Eközben a másik két autó Japánban van már, ahol a hétvégén a Volvo Björkkel és Nestór Girolamival fog rajthoz állni, miközben Dahlgren az STCC-ben fog küzdeni a bajnoki titulusért.

A Cyan Racing elnöke, Christian Dahl nyilatkozott a helyzetről:

"Ez a tervünknek egy kritikus része, amely a 2017-es szezon előtti előrelépést illeti.

A versenyautóink április óta nem voltak Svédországban, így a fejlesztési munka gyakorlati kivitelezése lehetetlen volt. Azonban a tesztautóval ez meg fog változni, és már előre várjuk, hogy a következő tesztekből származó, új adatokkal dolgozzunk majd tovább."

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6011665090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása