ROC - 2017 JANUÁRJÁBAN LESZ A 2016-OS BAJNOKOK TORNÁJA!

_gh23342.jpg

Miamiben kerül sor a világhírű eseményre, egy nem akármilyen időpontban.

Tegnap este a Bajnokok Tornájának szervezői bejelentették, hogy a 2016-os esemény rendkívüli módon csak 2017. január 21-22-én kerül megrendezésre a Marlins Park baseballstadionban, Miami városában - ez lesz az első alkalom, hogy a ROC Amerikába látogat el. Előbbi napon az egyéni torna lesz megtartva, míg utóbbin a Nemzetek Kupája.

A nevezési listán pedig máris ott van három versenyző. A Ferrari Forma-1-es csapatának németje, a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel az egyik, míg a másik két esetben két amerikai pilótáról beszélünk: a NASCAR-ban vitézkedő Kurt Busch-ról, továbbá az Andretti IndyCar-csapatának pilótájáról, Ryan Hunter-Reay-ről.

A többi résztvevőről pedig a későbbiek folyamán fogunk értesülni. Ha pedig tisztába szeretnél kerülni azzal, hogy mi is az a Race Of Champions, kattints IDE!

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr6511650158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása