DTM - ROSENQVIST MARAD A MERCEDESNÉL A NÜRBURGRINGEN IS

1471765159.jpg

A tehetséges svédnek a Mercedes a nürburgringi fordulóra is bizalmat szavazott, azonban emiatt az általa érdekelt három széria egyikéből ki kell szállnia.

Igencsak eseménydús napokon van túl a svéd F3-as Európa-bajnok, Felix Rosenqvist. Előbb a DTM-ben vehette át Esteban Ocon megüresedő mercedeses ülését, miután a francia a Manor Forma-1-es csapatához igazolt. Pár napja pedig bejelentették, hogy a Formula E-ben a Mahindra Racingnél ő lesz Nick Heidfeld csapattársa.

A minap pedig kiderült, hogy a Mercedes a Nürburgringre is bizalmat szavazott Rosenqvistnek, aki remekül helytállt a debütáló hétvégéjén Moszkvában, olyannyira, hogy első futamán pontot is szerzett.

Azonban ezen lehetőség egy lemondást is vont maga után. A svéd pilóta a minap bejelentette, hogy befejezi az Indy Lights-pályafutását, ugyanis logisztikailag nem tudná kivitelezni azt, hogy egyszerre három szériában is részt vegyen.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr7711650050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása